Viper Venom Aktiv Anti Aging. Păreri!

July 12, 2016By 0 Comments

Viper Venom Aktiv conţine un amestec de ingrediente puternice şi venin de şarpe sintetizat, care lucrează în profunzime şi reduce ridurile, prevenind formarea altora. Rezultatul poate fi observat în fiecare zi la actriţe, super-modele şi cântăreţe care folosesc această cremă în fiecare zi. Viper Venom Aktiv mai este cunoscută şi sub denumirea de Elixirul tinereţii, cu rezultate incredibile, eliminând ridurile în profunzime, datorită combinaţiei de ingrediente puternice. Producătorii spun că testele de laborator au demonstrat eficienţa acestei creme. După ce a fost aplicată pe faţă câteva zile, s-au observat modificări uimitoare ale structurii pielii. Testele au arătat clar că s-a produs o întinerire a pielii.

Cum se utilizează Viper Venom Aktiv?

viper-venom-aktivViper Venom Aktiv se aplică pe faţă şi pe gât de două ori pe zi, dimineaţa şi seara înainte de a merge la culcare, după ce în prealabil ţi-ai curăţat faţa de impurităţi. După ce ai aplicat crema, masează uşor cu mişcări circulare până când este complet absorbită de piele. După ce ai ajuns la rezultatul dorit, aceasta trebuie folosită în continuare ocazionat pentru a menţine rezultatul obţinut.

Când se pot vedea primele rezultate ale acestei creme?

Primele rezultate ale utilizării cremei Viper Venom Aktiv se pot observa după câteva zile, când pielea ta va fi considerabil mai catifelată şi mai elastică. Utilizarea regulată va reduce vizibilitatea ridurilor şi pielea va căpăta un aspect mai tineresc ajutând la prevenirea formării de noi riduri.

Cât timp tine un flacon de cremă Viper Venom Aktiv

Dintr-un flacon de 50 ml, folosind crema de două ori pe zi, acesta durează timp de o lună, indiferent de tipul de piele.

Se utilizează Viper Venom Aktiv în condiţii de siguranţă?

Răspunsul este DA. Viper Venom Aktiv poate fi utilizat în condiţii de siguranţă, deoarece nu irită pielea şi nu provoacă efecte secundare. Crema nu este testată pe animale, nu conţine parabeni sau parfumuri sintetice, şi nici ingrediente sau organisme modificate genetic. Din contră, aceasta este recomandată persoanelor cu piele sensibilă.

De ce este Viper Venom Aktiv atât de eficientă?

Viper Venom Aktiv este eficientă datorită combinaţiei foarte puternice de ingredinte. Producătorii farmacişti spun că această combinaţie de ingrediente a fost testată şi dovedită clinic, având un efect pozitiv asupra reducerii ridurilor, într-o perioadă scurtă de timp. Folosită şi după rezultatul dorit, va împiedica formarea de noi riduri şi va hrăni pielea feţei.

viper-venom-aktiv

La ce este folositor Extractul de venin de şarpe

În ciuda faptului că şerpii nu dau cantităţi mari de venin, este necesară o cantitate foarte mică pentru a distruge corpul uman. Acesta poate fi considerat şi un drog, deoarece în China antică a fost folosit pentru tratarea dependenţei de drog, iar veninul de cobră era folosit pentru ameliorarea durerilor severe. După ani mulţi de cercetare s-a descoperit că veninul de şarpe poate fi folosit şi preventiv pentru a preveni atacurile de cord, a diferitelor tipuri de cancer şi a bolii Altzheimer.

Peptidele din venin de şarpe cresc sistemul imunitar, îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi asigură o bună funcţionare a sistemului nervos. Drept urmare, regenerează muşchiul feţei, iar pielea va avea un aspect proaspăt şi radiant. Extractul din otravă de şarpe promovează regenerarea naturală a pielii, făcând-o fermă şi catifelată.

Ce ingrediente conţine crema Viper Venom Aktiv?

Pe lângă veninul de şarpe această cremă mai conţine şi următoarele ingrediente:

  • Retinolul sau vitamina A, reprezintă unul dintre cei mai puternici agenţi în lupta cu ridurile, penetrând cele mai profunde straturi ale pielii.
  • Sepiliftul este un aminoacid derivat din plante, aceasta stimulând sinteza de colagen şi laminină, dând o bună funcţionalitate a pielii.
  • Coenzima Q10 – este prezentă în fiecare celulă a corpului uman. Datorită conservării lui, tenul va căpăta un aspect tineresc.
  • Kolagen – acesta fiind responsabil de fermitatea pielii.
  • Elastinul este responsabil de elasticitatea pielii.
  • Vitamina E – cu numeroase efecte pozitive, deoarece este un antioxidant puternic, ce previne mai multe boli ale organismului.
  • Vitamina B – reprezinta una dintre cele mai importante vitamine pentru sănătatea fizică în general.
  • Uleiuri vegetale – înmoaie pielea fără a înfunda porii, conferindu-i elasticitate, fineţe şi catifelare.
  • Poţi spune că Viper Venom Aktiv este una dintre puţinele creme de faţă împotriva ridurilor, cu efect vizibil.
The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Frumusete Mai multe despre:

Write your opinions about Viper Venom Aktiv Anti Aging. Păreri!