Tonus Fortis, solutie naturista pentru activitatea sexuala

May 18, 2016By 0 Comments

Tonus Fortis este un supliment pentru disfunctie erectila (si nu numai) sub forma de picaturi/sirop. Pe piata de produse naturiste din ziua de astazi, suplimentele alimentare cel mai des intalnite sunt, probabil, produsele pentru slabit. Insa, daca te uiti cu mai multa atentie, pe locul doi ar fi cele dedicate potentei masculine.

Fie ca promit doar atat, adica performante sexuale mai bune, fie ca merg cu un pas mai departe si ajung la cresterea penisului, aceste produse se gasesc in numar mare si, de multe ori, este si greu sa le mai diferentiezi. Totusi, sunt si cateva care ies in evidenta pentru ca se vand pe scara mai larga, chiar si in farmaciile naturiste, nu doar pe site-ul producatoului. Unul dintre aceste suplimente este Tonus Fortis.

Tonus FortisIngrediente Tonus Fortis

Tonus Fortis este un produs care imbina destul de bine ingredientele naturale cu cateva vitamine, totul pentru ca barbatii sa capete mai multa virilitate si sa se descurce mai bine atunci cand este cel mai important pentru ei. In principal, plantele din care este facut acest supliment cresc destul de aproape de noi, majoritatea venind din Bulgaria.

Prima pe lista este Tribulus Terrestris, planta cunoscuta si drept Coltii babei. Se pare ca ea este folosita de multi ani in medicina alternativa, fiind un bun tonifiant care intareste organismul si ofera energie, chiar si atunci cand vine vorba despre performantele sexuale.

Urmeaza scaiul magaresc, sunatoarea (planta care se gaseste din belsug si la noi) si mursalnita. Acestea au efecte diverse, de la stimularea aparatului sexual pana la tratarea ejacularii precoce, deci isi gasesc foarte bine locul in Tonus Fortis. Ultima este guarana, de data aceasta o planta exotica, adusa din Brazilia, care, la fel ca Tribulus Terrestris, creste rezervele de energie.

Efecte si utilizarea picaturilor Tonus Fortis:

Tonus Fortis este un produs de baut, dar nu trebuie sa fie consumat chiar oricum. Administrarea sa este totusi una destul de simpla. Asadar, el vine intr-un flacon de 300 ml si trebuie sa fie luat cate 20 ml zilnic, cel mai bine dimineata. In acest mod, el va avea efect pentru toata ziua. Nu spune nicaieri ce se intampla daca intr-o zi nu se ia doza, dar probabil ca nu este nimic gresit daca nu o iei, stiind ca, oricum, nu vei avea nicio intalnire amoroasa. Daca esti interesat de un supliment pentru marirea penisului, Titan Gel ar putea fi solutia cautata de tine.

Trebuie spus insa, din start, ca Tonus Fortis nu este un produs pentru marirea penisului, el oferind doar mai multa vitalitate si virilitate. Acest produs are rolul de a prelungi erectiile si de a sustine efortul pentru mai mult timp. El actioneaza ca un energizant pentru intreg organismul, dar mai ales pentru aparatul sexual masculin. Se pare ca imbunatateste si calitatea spermei, deci ar putea sa fie folosit si pentru fertilitate.

Stim ca exista multi barbati cu probleme mai grave care au sperante de la un astfel de produs, dar pentru ei cea mai buna solutie este sa mearga la un medic. Tonus Fortis se adreseaza celor care vor ceva in plus de la ei si de la viata lor sexuala, dar si acestora le recomandam sa se relaxeze, sa isi imbunatateasca dieta si sa se bucure de o viata mai echilibrata pentru a accelera schimbarile.

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Potenta Mai multe despre:

Write your opinions about Tonus Fortis, solutie naturista pentru activitatea sexuala