Toe Pro: aparat pentru monturile picioarelor. Functioneaza?

June 5, 2016By 0 Comments

Toe Pro este un fixator unic pentru corectarea deformaţiilor degetului mare de la picior. Nu este singurul si cu sigranta nici ultimul produs pentru aceasta afectiunie insa … este oare Toe Pro un produs eficient? Sunt medicii ortopezi de acord cu utilizarea  unor astfel de solutii atunci cand vine vorba de probleme cu monturile la picioare? Despre aceste lucruri si cateva nareguli cu privire la Toe Pro vom discuta in acest articol 🙂

toe-proCu ce e Toe Pro diferit fata de alte produse?

Producatorii sustin ca ar trebui sa alegem Toe Pro:

 • Deoarece Toe Pro oferă o acţiune stabilă pe termen lung şi reprezintă poarta de acces pentru a opri deformarea articulaţiei.
 • Deoarece trebuie purtat 24 ore pe zi adaptându-se aproape oricărui tip de pantof, este mai accesibil şi mai uşor de putat decât alte dispozitive.

Citeste aici parerea unui medic despre Toe Pro

In realitate, situatia este destul de delicata, deoarece pana nu cumparam produsul nu putem sti daca acele lucruri sunt reale sau sunt vrajeli cu scop comercial. Eu personal sunt destul de reticienta, mai ales dupa ce am vazut parerile medicilor despre Toe Pro.

De asemenea, vezi si reportajul de aici. Eu personal m-as increde mai mult in parerea celui de-al 2lea medic, care pe langa faptul ca este un medic adevarat, la o cautare pe Google ne dam seama ca este unul foarte bun si respectat 🙂

toe-proDe cine este creat Toe Pro?

Atentie: conform siteului oficial Toe Pro este creat de Institutul Fraunhofer din Germania. Oamenii de ştiintă germani, împreună cu medici specialişti din domeniul ortopediei şi-au unit forţele pentru crearea unei atele care să corecteze deformaţiile degetelor dar şi pentru a combate problemele legate de platfus.

Eu personal nu amgasit informatii cu privire la institutul respectiv si Toe Pro. Va recomand sa studiati problema si sa va documentati singuri daca acest lucru este real, deoarece am usoare dubii!

Senzaţiile dureroase sunt cauzate de deformaţiile osoase, ca urmare a devierii osului spre exterior. Teo Pro reprezintă o luptă cu deformaţiile osoase, dar şi cu cauzele care le provoacă.

Teo Pro este concepută în aşa fel încât să prevină umflarea dureroasă a oaselor şi deformarea lor, aducând piciorul la forma naturală. Folosind sosetele Teo Pro, vei avea un piciorul natural şi fără durere. Dacă vrei să ai picioare frumoase şi sănătoase, fără operaţii, cu un efect maxim şi costuri minime, poartă şosetele Teo Pro.

Cu acest fixator unic pentru corectarea deformaţiilor la degetul mare al piciorului, vei avea un picior sănătos, fără dureri, conform producatorilor.

Pentru ce este recomandat?

toe-proRecomandat în tratarea deformaţiei Hallux Valgus, previne apariţia calusurilor şi a bătăturilor, elimină senzaţiile neplăcute din timpul mersului şi a durerilor, putând fi purtat în aproape orice tip de încălţăminte.

Conform producatorilor Teo Pro este activ atât în etapa iniţială cât şi în etapele agravate a deformaţiei articulare, conform rezultatelor studiilor clinice. Din punctul meu de vedere, apeland la logica nu la cunostinte medicale in domeniu, consider ca un dispozitiv precum Toe PRO nu ar putea avea efecte in etapele avansate. In cel mai bun caz, ar putea fi de ajutor la inceput, atunci cand incep monturile sa apara nicidecum cand acestea sunt grave.

Am vazut pe siteul oficial cateva imagini inainte-dupa utilizarea kitului Toe Pro. Foarte greu de crezut ca acele rezultate sunt intradevar obtinute cu Toe Pro.

Care sunt principalele avantaje ale Teo Pro
 • Deoarece are un aspect elastic, poate fi purtat în aproape orice fel de pantof, luând forma piciorului.
 • Fiind confecţionat dintr-un material elastic de calitate, nu lezează pielea piciorului, protejând bine pielea între degete, împotriva bătăturilor şi a calusurilor.
 • Fiind confecţionat din gel, elastic şi analergic, fixatorul este antialergic.
 • Este eficient pentru degetele de la picioare, care se suprapun sau care sunt mult prea apropiate, asigurând o amplasare corectă a lor.

Cum acţionează asupra deformaţiilor osoase denumite monturi

Poziţionarea corectă a inserţiei speciale, stabilizează degetul mare în poziţia corectă, nepermiţându-i devieri în timpul mersului.

În cazul monturilor, proprietatea unică a fixatorului, permite degetului mare o amplasare normală, împiedicând presiunea de la încălţăminte şi astfel, stopând creşterea montului.

Ce probleme rezolvă Teo Pro
 • Împiedică devierea degetului mare spre exterior, şi rotirea în jurul axei sale, deoarece împiedică dezvoltarea deformaţiei piciorului.
 • Împiedică formare burşitelor (înflamaţie sub forma unui mic sac cu fluid), a bătăturilor şi iritarea pielii degetelor, deoarece scade gradul de frecare, diminuând presiunea.
 • Corectează platfusul, prevenind amplasarea incorectă a articulaţiilor.
 • Elimină senzaţiile de durere la mers, pentru că elimină cu eficienţă disconfortul din timpul mersului
 • Împiedică aplatizarea antepiciorului, deoarece scade tensiunea de pe partea din faţă a piciorului.
 • Oferă protecţia şi aliniază într-un mod blând degetele de la picioare.
 • Aduce satisfacţie garantată intr-o proporţie mare.

De reţinut

Teo pro reduce semnificativ durerile şi deformaţiile provocate de boala Hallux Valgus, calmează şi elimină veziculele de pe degetele de la picioare, elimină bătăturile, elimină senzaţia de durere şi umflătură, îndreaptă semnificativ degetele strâmbe de la picioare şi elimină în mod eficient platfusul. Acest dispozitiv este indicat şi persoanelor cu diabet, deoarece asigură protecţie rănilor.

Trebuie avut în vedere

Trebuie să mergi la medicul de specialitate pentru a rezolva definitiv problemele bolii. Nu exista nici o sansa ca un dispozitiv precum TOE Pro sa elimine definitiv o astfel de problema mai ales daca se afla intr-un stadiu avansat.

 

Deoarece doar opresc evoluţia deformării articulaţiei, nu o şi îndreaptă, trebuie consultat medicul de specialitate pentru a elimina problema existentă.

Nu se potrivesc în totalitate oricărui tip de încălţăminte, uneori producând disconfort la purtare.

De asemenea, luat in considerare un alt aspect foarte important: medicii ortopezi nu sunt de acord cu acest tip de dispozitive. Nu doar ca le considera inutile dar le considera si daunatoare, deoarece ar putea afecta articulatia. Va recomand sa vizionati reportajul catre care am lasat link la inceputul articolului.

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Sanatate Mai multe despre:

Write your opinions about Toe Pro: aparat pentru monturile picioarelor. Functioneaza?