Spray Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala

April 3, 2016By 0 Comments

Tinactin este un spray cu pudra pentru o problema care atunci cand apare, poate fi foarte jenanta atat pentru barbati cat si pentru femei. Este vorba despre mancarimile inghinale, cu care cred ca ne-am confruntat cu totii la un moment dat.

TinactinAvantajele Tinactin

  • Prin utilizare persistenta si consecventa, acest produs va elimina mancarimea inghinala
  • Unii utilizatori au raportat rezultate extraordinare prin utilizarea Spray-ului Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala, in doar cateva zile
  • Amazon review – Wolf – „Am cumparat trei din acestea si le-am incercat imediat. M-am simtit mult mai bine a doua zi. Chiar functioneaza! O utilizez de doua ori pe zi.”
  • Aplicarea super-rapida si usoara a spray-ului pudra inseamna ca nu trebuie sa va murdariti mainile prin masarea de creme pe piele. Acest lucru inseamna o aplicare mai usoara atunci cand sunteti acasa sau plecat.
  • Ingredientul principal este tolnaftate
  • Se aplica direct pe pielea uscata

Dezavantajele Tinactin

– Atunci cand incercati sa ajungeti in locurile greu acesibile si intoarceti cutia Tinactin, acest lucru face ca pulverizarea sa nu fie asa uniforma, poate improsca putin, dar acest lucru nu afecteaza aplicatia spray-ului.

– Atunci cand il aplicati in zonele cu probleme, veti simti o senzatie de rece. In timp ce senzatia in sine este placuta, acest lucru inseamna ca ingredientul activ incepe sa functioneze pentru a va scapa de mancarimea inghinala. Poate fi usor inconfortabila, totusi multi spun ca este o senzatie de racorire.

– Este greu de gasit in farmacii.

Tinactin

Ganduri generale despre Spray-ul Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala

Spray-ul Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala poate fi o unealta eficienta impotriva pruritului inghinal.

Este un spray pudra – ce este acest lucru va intrebati? Pai, in principiu, este o pudra ce poate fi aplicata prin utilizarea unui spray, acest lucru asigurand ca pudra ajunge exact unde este nevoie sa ajunga, economisind timp si fara mizerie in procesul de aplicare.

In cazul Tinactin-ului, spray-ul pudra se aplica la temperaturi scazute, de unde da impresia ca spray-ul este umed, dar, de fapt, nu este – totusi, pentru a fi siguri ca pudra ramane unde trebuie aplicata, este recomandat sa lasati zona 30 de secunde pentru a se „usca” inainte sa va imbracati la loc.

Amazon review – B.Ma – „Spray-ul este usor de aplicat si nu se simte umed/grasos cum sunt cremele. Doar dati cu acest spray pe zona infectata si pe zona din jur. Imi place sa ma asigur, asa ca il aplic pana observ un strat alb.”

Acest spray pudra este foarte eficient in pruritul tipic inghinal ce este determinat de tinea cruris si pecingine, iar aplicarea de doua ori pe zi este recomandata. Datorita faptului ca acesta este un spray pudra, aplicarea lui este una foarte usoara, si nu este o asa mare povara.

Ingredientul principal este Tolnaftat!

Tolnaftatul este o substanta superincarcata ce opreste pruritul inghinal. Este eficient si pentru pecingine si in cazul piciorului de atlet. Cu ajutorul Tolnaftatului, pruritul inghinal ar trebui sa scada semnificativ in 2-3 zile, totusi este mai bine sa continuati tratamentul pentru minim o saptamana dupa ce simptomele au disparut complet (prurit si roseata).

O alta chestie care cred eu v-ar putea interesa este crema Fungalor, pentru diferite micoze.

Informatii importante despre Tinactin

Asigurati-va ca utilizati acest produs pentru o perioada completa prescrisa de doctorul sau farmacistul dumneavoastra.

Daca nu ati consultat un doctor, asigurati-va ca urmariti instructiunile de pe cutie in legatura cu aplicarea si durata tratamentului. Nu bandajati sau imbracati zona iritata. Purtati imbracaminte mai larga. Acest lucru va pastra zona uscata si va lasa Tinactin-ul sa isi faca treaba intr-un mod magic!

Nu aplicati pe rani deschise si evitati contactul cu ochii sau gura – acesta nu este un spray pentru o respiratie mentolata.

Ce spun clientii

Aici puteti vedea ce spun alti clienti despre Spray-ului Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala.

 

De M. Bowyer, Ianuarie 17, 2012

Am inceput sa fac exercitii vara trecuta si, pentru prima data in viata, am avut prurit inghinal cateva luni. Pruritul era groaznic. Am utilizat Lotrimin crema pentru pruritul inghinal cateva saptamani, dar efectul era doar temporar, acesta nu disparuse. Dupa ce am utilizat spray-ul, dupa doar o zi lucrurile erau semnificativ mai bine iar pruritul a fost ameliorat foarte mult. Daca aveti prurit inghinal, va recomand cu incredere sa cumparati acest produs, iar eliminarea celorlalte creme va rezolva problema. Am economisit foarte mult, cumparand acest produs de pe Amazon. Barbatului meu chiar ii place. Multumesc. 5 din 5

De M. Yonan, August 14, 2011

Acest produs functioneaza si, odata ce va obisnuiti cu senzatia de rece in momentul aplicarii, poate chiar va va placea!

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Sanatate Mai multe despre:

Write your opinions about Spray Pudra Tinactin pentru mancarime inghinala