NilSmoke Păreri. Chiar sunt eficienti?

July 13, 2016By 0 Comments

NilSmoke face parte din categoria remediilor antifumat alternative, dar surprinzator nu este forma despre nu stiu ce tratament naturist care iti introduce in corp o substanta asemanatoare nicotinei pentru a o inlocui pe cea din tigari.

Vezi în cât timp a renunțat Doru la fumat cu NilSmoke

Acesta porneste de la niste premise ceva mai greu digerabile si de aceea ar trebui lasat ca o ultima solutie, cel putin in opinia mea (si insotit de o portie foarte mare de vointa, aceasta fiind mecanismul de baza).

Despre NilSmoke

Poate ca ati auzit despre terapia auriculara. Aceasta este folosita de unii “experti” si in curele de slabire, dar niciodata nu am aflat despre niste rezultate concrete (doar de promisiuni pe tot felul de site-uri).

Asadar, nici NilSmoke nu cred ca are prea multa sustinere stiintifica, terapia auriculara fiind un fel de acupunctura, doar ca nu inteapa corpul, ci pune presiune pe anumiti centri.

Modul corect de folosire a magnetilor NilSmoke

In cazul acesta sunt utilizati doi magneti micuti care se pun pe ureche (o buna perioada de timp am crezut ca este vorba despre acelasi procedeu ca si pentru slabit, dar se pare ca pozitia difera, chiar daca producatorii nu se chinuie niciodata sa explice si asa ceva).

Producatorii spun ca magnetii sunt siguri si ca nu pun probleme pentru sanatate. In plus, acestia par sa poata fi confundati usor cu niste cercei, insa ei nu strapung urechea.

Nil Smoke

Mod de utilizare

Magnetii trebuie pozitionati pe punctul de presiune de pe ureche (poti cauta in descrierea lor care este acesta) si trebuie purtati pentru trei sau patru ore. In acest timp, in organism sunt eliberate niste substante care ar inlocui nicotina si ar elimina dependenta. Altii vorbesc despre curgerea energiei, deci explicatiile sunt multiple si probabil ca fiecare o alege pe cea care i se pare mai credibila.

Am căutat mai multe pareri despre magnetii NilSmoke și citind comentariile clientilor despre ele, am văzut ca unii dintre ei acuzau dureri la nivelul lobului urechii. Cel mai probabil, magnetul „strange” urechea destul de tare, deci dacă va știți ca sunteți sensibili, luați în considerare și acest aspect înainte de a cumpărat magnetii NilSmoke.

Nil Smoke

Efecte. Chiar funcționează NilSmoke?

Odata ce ai inteles cum functioneaza aceasta terapie, probabil ca nu va fi prea greu sa intelegi efectele ei. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa le crezi chiar fara nicio verificare. Producatorii spun ca, datorita substantelor eliberate in organism, nevoia de a fuma este eliminata in trei sau patru zile, treptat sau chiar deodata.

Pe siteul oficial NilSmoke sunt și niste marturii, dar, chiar si ei spun ca rezultatele difera, asa ca la fel de bine poate sa fie vorba si despre placebo. Oricum, daca esti o persoana care crede in eficienta unor astfel de tratamente, poti incerca. Iar daca nu esti, probabil ca oricum nu iti vei bate capul.

Despre NilSmoke, eu personal nu pot sa va dau prea multe detalii din experiența mea personala, deoarece nu i-am folosit, doar am avut ocazia să-i văd la cineva și mi-au atras atenția. Totuși, am citit mai multe informații și articole de specialitate despre terapia auriculara (citiți și voi aici dacă vreți) și pare să fie o chestie destul de interesantă, însă din păcate, foarte subestimata, la fel ca acupunctura.

Pareri: a renunțat cineva la fumat cu magnetii NilSmoke?

Nu ar strica sa vedem daca exista persoane care chiar au incercat. Dar sa nu uitam si ca este nevoie de multa vointa pentru a renunta la fumat si ca doar NilSmoke nu va fi de ajuns. In plus, problemele de sevraj nu sunt atat de grave si ele dispar in timp.

Nil Smoke

Asta pentru ca dependenta de tigara este mai mult una de natura psihologica si, oricat de mult crezi in NilSmoke, pe aceasta nu o elimina.

Asa ca, daca vrei sa renunti la viciu, ai nevoie de un psihic puternic si de sustinere din partea celorlalti, dar si de un mediu lipsit de stres, pentru a nu fi tentat sa te reapuci.

Cam aceasta ar fi parerea mea personala despre NilSmoke și renuntatul la fumat în general. Fără voința din partea voastră, puteți sa faceți și vrăji, nu doar sa folosiți NilSmoke ca nu veți reuși în veci.

Cel mai ușor este sa înlocuiți viciul cu altul, unul sănătos bineânțeles. Știu persoane care au reușit să se lase de fumat apucandu-se de sala sau jogging.

Dacă sunt printre voi persoane care au încercat magnetii NilSmoke, așteptam comentariile voastre sa vedem și noi dacă NilSmoke într-adevăr funcționează și ajuta sa renuntati la fumat.

M-ar interesa în mod special cum se manifesta acești magneti. Cum va fac ei practic sa piara cheful de fumat. De asemenea ar fi foarte util sa știm și în cât timp după utilizarea magnetilor NilSmoke ați observat primele rezultate.

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Sanatate Mai multe despre:

Write your opinions about NilSmoke Păreri. Chiar sunt eficienti?