Lives de slabit. Slabesti 5 kg/luna?

May 15, 2016By 1 Comment

Lives este un fel de bautura, foarte similara la gust si aspect cu sucul de mere. Din cate am citit prin comentariile despre Lives, multi care au folosit si nu au slabit, erau ironici spunand ca Lives este de fapt, doar un suc de mere si ca este inutil.

Pe de alta parte, exista si persoane care afirma ca au slabit intre 5 – 10 kg cu bautura de slabit Lives. Eu personal, ma abtin sa trag concluzii (deocamdata) insa va voi prezenta in continuare cateva lucuri despre acest concentrat de slabit, care sigur o sa va intereseze.

1. Pareri despre Lives

citeste aici discutia despre Lives/Force of nature

cutie de lives cu pectinAm citit foarte multe pareri despre Lives. Credeti sau nu, pentru mine, de cele mai multe ori atunci cand vine vorba despre un supliment de slabit, parerile clientilor despre acesta sunt mai relevante decat descrierile oficiale ale produsului.

In ceea ce priveste Lives, parerile si testimonialele m-au lasat putin perplex, deoarece sunt atat de “fake” incat ma bate gandul ca ar fi fabricate undeva pe vreun vapor 🙂

vezi informatii despre efectele scundare pe care le are

Lasand gluma la o parte, eu personal nu as putea lua de bune acele testimoniale, intrucat se vede de la o posta ca sunt scrise doar pentru a vinde produsul. Asadar, haideti sa vedem cateva pareri reale despre Lives.

2. Ingredientele din bautura Lives

Omuletii sunt foarte secretosi in ceea ce priveste ingredientele pe care le contine bautura Lives. Nu stiu cum se face, ca la orice supliment de slabit care se vinde pe Internet si nu numai, poti vedea ce contine. La Lives, nu vezi decat pe cutia de prezentare ca ar contine Pectina (pectin in engleza) si mere.

Asadar, tragem concluzia ca acestea 2 ar fi ingredientele principale?

Cum e cu restul? Nu contine E-uri? Aditivi? Chestii care ar putea fi alergeni? N-ar strica ceva mai multa transparenta 😉

Cutie Lives3. Firma care produce Lives. Dar cea care distribuie?

In Romania exista niste legi, ca orice site care comercializeaza ceva prin intermediul internetului sa afiseze clar in site datele de identificare ale firmei. Daca ne uitam pe siteul oficial al concentratului Lives, nu gasim asa ceva!

De asemenea, nu gasim nici informatii cu privire la compania care produce concentratul Lives. Tare as fi curioasa sa vad in ce tara este facut acest supliment. Doar asa de chestie 🙂

4. Cat costa o cutie de Lives?

O cutie de Lives costa 115 lei, la care am impresia ca se mai adauga ceva taxe postale.

Cutia are 250 ml. Problema este ca pe site nu este specificata cantitatea zilinca ce trebuie consumata, pentru ca potentialii clienti sa stie cam de cate cutii ar avea nevoie pentru o cura de macar 1 luna sa zicem..

De asemenea nu sunt specificate nici detalii cu privire la contraindicatiile acestui supliment. Sunt mutle suplimente similare nerecomandate persoanelor care sufera de afectiuni ale sistemului digestiv de exemplu. E vorba de chestii importante cre din punctul meu de vedere ar trebui sa fie specificate in pagina produsului….

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Diete si NutritieSanatate Mai multe despre:

1 opinion or question about Lives de slabit. Slabesti 5 kg/luna?

  1. Albert Tünde says:

    Cum pot sa comand??

Write your opinions about Lives de slabit. Slabesti 5 kg/luna?