Hondrocream

June 18, 2016By 0 Comments

Una dintre cele mai controversate creme pentru articulatii (durerile articulare mai exact) este Hondrocream, o crema a unei firme fantome de prin Rusia daca nu ma insel. Cel putin, pana acum, pe Internet am gasit produsul doar in ambalaje cu inscrisuri rusesti.

Crema Hondrocream este foarte similara cu Osteoren despre care am discutat cu cateva saptamani in urma. Atat ca ingrediente cat si ca mod de prezentare. Diferenta dintre ele fiind ca Hondrocream este crema, iar Osteoren, mai nou, este roll-on.

Fie ca vrem, fie ca nu – si, in general, nu vrem – imbatranim si organismul nostru incepe sa treaca prin tot felul de schimbari si modificari. Chiar daca unele nu ne deranjeaza neaparat foarte mult sau la fel de mult ca altele, exista cateva afectiuni care ne pot afecta chiar viata de zi cu zi, schimband-o complet, ca, de exemplu, durerile de spate si ale articulatiilor.

Pentru a ne putea trata de aceste afectiuni grave, care, la urma urmei, ne pot imobiliza in pat complet, din cauza durerilor prea puternice, este recomandat sa cautam un tratament care sa ne ajute sa scapam de ele.

Despre Hondrocream

Pe situl web oficial, Hondrocream este descrisa ca fiind o crema ce poate indeparta durerile care sunt provocate de afectiuni ca osteocondroza sau artrita, reducand din spasmele musculare care apar si putand, in acelasi timp, sa elimine si inflamatiile. Hondrocream poate trata la fel de eficient, atat artroza, cat si osteocondroza, ca urmare a faptului ca poate reduce din gradul de degenerare al cartilajului, stimuland metabolismul, astfel incat cartilaul articular se poate reface foarte usor.

hondrocream

sursa foto alecia blog

Efectele benefice ale cremei Hondrocream se pot observa chiar si dupa prima aplicare, iar, in cazul in care o vei utiliza mai des, vei putea aproape chiar opri progresul bolilor care afecteaza articulatiile si coloana vertebrala.

Producatorii vorbesc despre cum Hondrocream poate sa reduca durerile de spate si sa ajute la procesul de regenare al cartilajului, sa elimine eficient hipertonicitatea musculara si sa lupte cu succes contra edemelor.

Ingrediente Hondrocream

Producatorii Hondrocream mentioneaza pe situl web oficial ca crema Hondrocream are in componenta sa doar ingrediente active si toate sunt 100% naturale, fiind plante medicinale. Tot aici se mai vorbeste despre spectrul larg de actiune pe care il are crema, care se pare ca ar putea sa trateze traumele si bolile care apar din cauza varstei si afecteaza articulatiile si coloana vertebrala. Eficienta sa este ridicata, potrivit producatorilor, declarand ca Hondrocream poate ameliora simptomele si poate reduce durerea chiar si dupa prima sa aplicare.

In ciuda tuturor acestor beneficii incredibile care sunt prezentate pe situl web oficial Hondrocream, producatorii par sa fi uitat sa adauge si o sectiune in care sa se prezinte si o lista a ingredientelor, lucru care, singur, nu ma atrage, indiferent de tipul de produs pe care l-ar distribui.

hondrocream-ingrediente

Administrare si contraindicatii Hondrocream

Pentru a putea folosi crema Hondrocream dupa cum recomanda producatorii, trebuie ca aceasta sa fie aplicata pe pielea curata si uscata, masand crema pana cand pielea o va absorbi complet. Acest proces trebuie repetat de cate doua sau trei ori pe zi, dupa cum iti permite programul. Dupa ce ai aplicat crema si aceasta a intrat in piele, producatorii Hondrocream sugereaza evitarea atingerii cu apa sau alte lichide a zonei respective timp de o ora dupa momentul in care crema a fost aplicata.

De asemenea, producatorii Hondrocream mentioneaza ca aceasta nu are niciul fel de efect advers, putand fi folosita sigur de cate oricine are nevoie, atat ocazional, cat si regulat. Tot pe situl web oficial se prezinta faptul ca Hondrocream a fost verificat de catre specialisti si ca indeplineste toate standardele de calitate necesare unui astfel de produs.

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Sanatate Mai multe despre:

Write your opinions about Hondrocream