BIG Bust – Mareste Sanii? Rezultatele sunt permanente?

May 15, 2016By 0 Comments

Crema Big BustBIG Bust este o crema care este recomandata pentru marirea sanilor. Cand am spus marirea sanilor, deja cred ca am umezit cateva perechi de ochi si am accelerat bataile inimii, asa-i? Stiu ca foarte multe fete sunt complexate datorita marimii sanilor motiv pentru care apeleaza la tot felul de operatii sau creme precum Big Bust si de cele mai multe ori (din pacate) isi imagineaza ca cele din urma vor face minuni.

Daca nu ati citit inca, va recomand sa cititi discutia despre crema Big Bust.

**Se discuta chestii interesante, in special cele legate de efectele secundare ale cremei Big Bust.

Mai este si factorul publicitate care influentaza grosolan. Imi aduc aminte ca acum ceva vreme ma uitam de curiozitate pe siteul unei alte creme pentru marirea sanilor (nu era Big Bust insa era foarte similara) si am dat la pagina cu testimoniale. Bineinteles, erau acolo vreo 6 fete care-si spuneau asa-zisa parere si sub testimonial erau 2 poze lipite inainte si dupa. Big Bust CremaFoarte faine rezultatele, mi-am zis in mintea mea. Dupa care mi-a venit inspiratia sa salvez o imagine si sa dau search dupa ea cu Chrome (se poate cauta o imagine sa vedeti daca mai exista pe alte siteuri).  Surpriza a fost sa vad ca imaginea respectiva era furata de pe siteul unui medic de prin Canada daca nu ma insel, iar fata respectiva isi pusese silicoane.

Cum functioneaza crema BIG Bust?

Inainte de toate va recomand sa cititi descrierea cremei de pe siteul oficial. Dupa ce o cititi si intelegeti ce spun ei acolo, va recomand sa cititi “filozofia” mea cu privire la crema BIG Bust.

In realitate, nici o crema nu are efecte atat de pronuntate incat sa asigure o marire a sanilor asa cum promit ei pe site. Singurul efect pe care din punctul meu de vedere l-ar putea avea avea crema BIG Bust ar fi urmatorul: crema, cu ingredientele sale active impreuna cu masajul aplicat corect si cu atentie sanilor, ar putea imbunatati circulatia sangelui si dezvolta usor muschii pectorali. De aici, cred eu si vine entuziasmul fetelor care zic ca si-au marit sanii cu crema BIG Bust 🙂

Nu confirm acest lucru, si repet, este doar o parere personala, deci tratati-o va rog ca atare!

U35G3Mc

Pareri despre crema BIG Bust:

As dori sa am o mica discutie cu cateva persoane care au folosit crema BIG Bust. Promit ca nu va voi retine foarte mult din timpul vostru, iar raspunsurile la intrebarile pe care le am vor ajunge aici numai daca sunteti de acord cu acest lucru. Bineinteles, orice inseamna date personale nu vor fi facute publice.

Doresc acest lucru bineinteles, nu pentru mine, ci pentru fetele care vor sa foloseasca BIG Bust de acum inainte. Ar fi o chestie foarte faina, ca la modul general vorbind, sa ne mobilizam cu totii si sa incepem sa mai postam si chestii utile pe Internet, nu doar statusuri fara sens pe facebook. 🙂

Update: Iunie 2016

Tot cautand pareri despre crema Big Bust sa mai pot adauga aici chestii relevante, am intalnit prin comentarii pe diverse bloguri destul de multe fete care ziceau ca la ele a functionat crema Big Bust si ca intradevar, li s-au marit sanii dupa 1 – 2 luni de utilizare. Multi au sarit cu gura ca sunt “postaci” platiti de cei de la Big Bust.

Parerea mea personala vis-a-vis de ce s-a intamplat acolo este urmatoarea: nu stiu daca Big Bust cream este intradevar eficienta INSA tind sa le cred pe cuvant pe fetele respectiva ca le-au crescut sanii INSA luati in considerare faptul ca acea marire a sanilor este foarte posibil sa fi aparut in urma masajului pe care si l-au facut in timpul utilizarii cremei. Daca au mai facut si exercitii fizice pentru sani, clar si acest lucru a influentat foarte mult situatia.

The ingredients and effects are taken from their official website. I can't guarantee anything, so I suggest you to ask your doctor for more informations.

Postat in categoria: Frumusete Mai multe despre:

Write your opinions about BIG Bust – Mareste Sanii? Rezultatele sunt permanente?